header image

Arrangementen

Heeft u iets te vieren, te bespreken , te netwerken of een stukje teambuilding?

De laatste tijd is er veel vraag naar het afhuren van Dégust  inclusief arrangementen die we kunnen aanbieden buiten onze normale menukaart om.

Dégust is door de huiselijke sfeer de ideale locatie voor verjaardagen, bruiloften, netwerkborrels, teamuitjes enz. Er zijn parkeergelegenheden in de buurt, en we zijn ook vlakbij het station gesitueerd. Met een lange bar, 9 bier taps, c.a. 75 bieren op fles, 18 vanaf 40 personen Dégust is af te huren zonder zaalhuur afhankelijk van het arrangement op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag vanaf 20 personen.

Vrijdag en zaterdag wijnen die per glas besteld kunnen worden en een drank kast met prachtige destillaten, is er voor u en uw gasten en prima gelegenheid om een keer iets anders dan anders te drinken.

De grootte en de indeling van ons bedrijf zorgt voor een ideale combinatie van een borrel met een buffet of een diner. Ook walking diners behoren tot de mogelijkheid, net als hapjes of een hapjes buffet. Dit alles in onze eigen stijl; bourgondisch, eerlijk en puur.

Ook is het mogelijk om met gezelschappen proeverijen te doen op het gebied van foodpairing. Voor groepen hebben wij meerdere mogelijkheden op het gebied van bier- en wijn proeverijen in combinatie met eten.

Bekijk alle arrangementen

Reserveren

Wil je bij ons komen eten? Je bent vanaf 1 juni weer van harte welkom. Reserveer kan telefonisch via het onderstaande nummer.

Biologisch, ecologisch en altijd huisgemaakt
Afbeelding